Accident in capitala – o masina a ajuns cu masina intr-un pilon electric

accidetent rutier, capitalaA ajuns cu mașina într-un stâlp de electricitate și a lovit un alt automobil. Este isprava unui șofer care, potrivit martorilor, circula cu viteză excesivă. Accidentul s-a produs în această dimineață, pe strada Vadul lui Vodă din Capitală. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma impactului.

„Deplasându-ne la fața locului am depistat că sunt implicate două autovehicule. În rezultatul impactului, unul a fost proiectat într-un pilon de beton, fiind deteriorat. Urmează să stabilim cine se face vinovat de circumstanțele producerii accidentului”, a spus un inspector de poliţie.

Conducătorul auto care circula regulamentar susţine că şoferul care l-a lovit avea viteză excesivă.

„Mergeam pe partea mea de drum. Băieții cred că au vrut să mă depășească pe partea dreaptă și au luat-o pe trotuar, au rupt stâlpul și i-au aruncat în mine, iată au zburat încoace și s-au oprit acolo. Văd că unul e beat de tot, celălalt nuștiu în ce stare este, dar îl vor aprecia medicii”, a explicat şoferul care circula regulamentar.

Tânărul care a provocat accidentul nu a dorit să facă declaraţii, iar pasagerul din maşina condusă de el spune că nu își amintește nimic din cele întâmplate.

„- Da, a vrut să îl depășească pe dreapta și…. Eu singur nu am înțeles ce a fost.. – Șoferul a consumat alcool? – Nu! – A fost puternică lovitura? – Da, destul de purternică – Ce viteză avea? – Nu pot să vă spun. Aproximativ vreo 60 de km”, a spus pasagerul.

Şoferul care se face vinovat de accident riscă amendă sau chiar să fie cercetat penal, dacă se va stabili că a urcat băut la volan. Potrivit poliției, în ultimele 24 de ore, în țară, au avut loc șase accidente rutiere, în urma cărora cinci oameni au fost răniţi.

Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *