Afacere cu pastile ecstasy la Anenii Noi, Taraclia și Călărași

contabanda cu extasyyTrei bărbaţi au fost reţinuţi de oamenii legii pentru punerea în circulaţie a peste 3.000 de pastile ecstasy. Potrivit Poliţiei, este vorba despre trei locuitori ai raionelor Anenii Noi, Taraclia și Călărași, cu vârstele de 21, 37 şi 46 de ani. Unul dintre ei a fost anterior condamnat pentru huliganism.

Astfel, la 1 martie, în aproprierea unui club de noapte din sectorul Buiucani al Capitalei, unul dintre suspecţi a fost reținut de poliție în momentul în care vindea droguri unui ofițer sub acoperire. În urma controlului corporal efectuat la fața locului, în buzunarul bănuitului, angajații antidrog au depista 28 de pastile de ecstasy.

Ulterior, la intrare în municipiul Chișinău, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu angajații Inspectoratului Național de Patrulare și BPDS „Fulger” au oprit pentru verificări un „BMW” la volonul căruia se afla alt suspect. În urma perchiziționării automobilului, forțele de ordine cu suportul Direcției Chinologice a Serviciului Vamal, au depistat 295 de pastile de ecstasy.

Tot atunci, poliţiştii au efectuat percheziții în locuința celui de-al treilea suspect, în raionul Călărași. Din casa acestuia polițiștii au ridicat 2.700 de pastile de ecstasy.

Pastilele urmau să fie vândute în localurile de noapte din municipiul Chişinău, la prețul de 150-200 de lei pentru o bucată.

Cazul este cercetat pentru stabilirea tuturor circumsatnţelor și provenienței pastilelor pe teritoriul țării. Acum, cei trei suspecţi sunt cercetaţi penal în stare de arest. Bărbaţii riscă până la 15 ani de închisoare.
Surtsa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *