Doi tineri au fost reținuți de către polițiști pentru transportare ilicită de țigări.

retinerea unui sofer beatDoi tineri au fost reținuți de către polițiști pentru transportare ilicită de țigări. Potrivit inspectorilor de patrulare, pe strada Decebal din orașul Ungheni o mașină model „VAZ 2102” se deplasa cu farurile deconectate. Fiind somat să se oprească, șoferul nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, continuând deplasarea.

Astfel, după ce automobilul a fost urmărit câțiva kilometri, oamenii legii i-au blocat calea, conducătorul auto fiind nevoit să se oprească. Șoferul de 22 de ani avea un pasager de aceeași vârstă, ambii originari din orașul Ungheni.

Şoferul nu a putut prezenta niciun act ce-ar confirma identitatea lui sau documentele mașinii. În urma verificărilor, inspectorii de patrulare au depistat în habitaclul mașinii o cutie cu circa 1.200 de pachete de țigări.

Cutia era camuflată într-o pungă de polietilenă și legată cu funii. Tinerii nu au putut explica proveniența cutiei, se încurcau în declarații, spunând că aveau de gând să le treacă peste Prut, pentru a le comercializa, ulterior au spus că urmau să le vândă în țară.

Inspectorii de patrulare ai Batalionului 3 au escortat mijlocul de transport și pe cei doi tineri la Inspectoratul de Poliție din Ungheni, unde urmează să fie stabilite toate circumstanțele respectivului caz și luate măsurile legale.
Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *