Două accidente într-un minut in Capitala şi un bărbat aruncat de pe zebră

Un tanar, STRIVIT de o masina pe o trecere de pietoni de pe strada Muncesti: "Era intins pe carosabil"Un autoturism cu numere de înmatriculare străine a provocat aseară două accidente în Capitală. În primul caz, a lovit o maşină pe strada Florilor din sectorul Râşcani şi a încercat să fugă de la locul accidentului. În mai puţin de un minut, din cauza vitezei excesive, a ieşit pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, pe bulevardul Renaşterii, din acelaşi sector.

În urma celui de-al doilea accident, ambii șoferi au ajuns la spital cu traumatisme. Una dintre maşini s-a întors la 180 de grade, iar a doua s-a izbit de un copac.

Martorii au refuzat să vorbească în fața camerei.

Un alt accident grav s-a produs în sectorul Botanica. Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de un automobil, în timp ce trecea drumul pe o trecere de pietoni mai veche. Drumarii au scos indicatorul, însă au uitat să elimine de pe asfalt benzile albe, iar bărbatul lovit a crezut că traversează regulamentar.

„Am fost sunată de la spital şi mi s-a spus că tatăl meu a suferit o fractură la picior. Avea piciorul întors în spate, medicii spun că au de gând să-i pună un aparat. Mi-a povestit că traversa strada, el venea de la muncă şi în acest moment a fost lovit de un automobil, el zice că şoferul se deplasa cu viteză excesivă”, a explicat o rudă a bărbatului.

Poliţia urmează să stabilească circumstanţele exacte în care s-au produs cele două accidentele.

sursa.publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *