O moldoveancă a fost VIOLATĂ CU SĂLBĂTICIE de un marocan din Padova

Își bat soțiile din diverse motive. Agresorii familiali din Șoldănești, pe banca acuzațilorO moldoveancă a fost atacată și violată într-o cameră de hotel din Italia. Cazul a avut loc zilele trecute, în comuna Brugine din provincia Padova, stirilocale.md.

Femeia ar fi petrecut împreună cu niște prietene într-un restaurant. După chef, aceasta ar fi rămas să înnopteze într-o cameră de hotel. Deocamdată nu este clar în ce condiții, însă victima ar fi fost atacată de un tânăr marocan, în vârstă de 27 de ani.

Moldoveanca a fost violată cu o deosebită cruzime şi a fost salvată din mâinile agresorului de un alt nord african, care a auzit țipetele și strigătele de ajutor ale victimei. Acesta a și chemat imediat forțele de ordine. Mai mult, după ce ar fi agresat-o sexual, individul i-a furat bijuteriile din aur care le avea la ea.

Când au sosit carabinierii, femeia se afla în stare de șoc, aceasta avea multiple răni pe corp. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri, iar atacatorul a fost reținut.

Victima, în vârstă de 40 de ani, este stabilită la Padova, unde muncește ca îngrijitoare.
Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *