O REŢEA DE TRAFICANŢI DE DROGURI, deconspirată de poliţişti la Nordul Moldovei

O REŢEA DE TRAFICANŢI DE DROGURI, deconspirată de poliţişti la Nordul Moldovei

O REŢEA DE TRAFICANŢI DE DROGURI, deconspirată de poliţişti la Nordul Moldovei

O reţea de distribuire a drogurilor în proporții deosebit de mari a fost deconspirată de poliţişti în nordul ţării.

Potrivit oamenilor legii, ieri, au fost reţinuţi în flagrant delict patru membri ai reţelei de traficanţi de droguri, cu vârste cuprinse între 35 şi 46 de ani. Unul din ei a mai fost condamnat anterior pentru infracţiuni similare.

Conform informaţiilor oferite de poliţişti, din grupare făceau parte doi membri din Bălţi, doi din Soroca şi unul din Sângerei. În urma percheziţiilor s-a stabiliot că insul din Sângerei păstra dorgurile în frigider şi garaj, iar la Soroca – într-o încăpere auxiliară în care se păstrau lemnele.

Poliţiştii au confiscat 50 de kilograme de substanţă mărunţită asemănătoare marijuanei şi 300 de grame de haşiş. De asemenea, s-au depistat lulele pentru fumatul drogurilor, precum şi cântar folosit la prepararea şi comercializarea narcoticelor.

Valoarea totală a mărfii reţinute se estimează la circa un milion de lei. Traficanţii adunau materia primă de prin satele din nordul ţării şi o vindeau la preţuri mai mari prin curieri. Poliţia crede că aceştia doreau să exporte droguri şi în Federaţia Rusă pentru a obţine profituri cu mult mai semnificative.

Doi din bănuiţi sunt cercetaţi în stare de libertate, având interdicţia de a părăsi ţara. Unul din reţinuţi şi-a recunoscut vină.

Dacă vor fi găsiţi culpabili, membrii grupării riscă până la 15 ani de puşcărie.

Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *