O fata dn Vatra a fost violata si batuta de un amic timp de 3 ore

O fata dn Vatra a fost violata si batuta de un amic timp de 3 ore

O fata dn Vatra a fost violata si batuta de un amic timp de 3 ore

Trei ore de calvar pentru o tânără de doar 19 ani. A fost bătută cu cruzime, tăiată cu cuţitul şi violată de un amic pe care îl cunoaşte de doi ani. Culmea, suspectul a filmat totul cu telefonul victimei. S-a întâmplat în acest weekend, în comuna Vatra din municipiul Chişinău.

Potrivit oamenilor legii, victima, originară din satul Ghidighici, era în căutarea unei locuinţe pe care s-o închirieze în capitală. Sub pretextul că o va ajuta, suspectul s-a întâlnit cu ea în centrul capitalei. Acolo însă a silit-o să urce într-un microbuz şi a adus-o сu forţa în comuna Vatra, unde şi-a bătut joc de ea într-o rulotă. Victima le-a povestit poliţiştilor că a încercat să fugă de două ori, dar de fiecare dată era ajunsă din urmă şi târâtă înapoi în locuiţă.

Fata spune că, la un moment dat, a cerut ajutorul unui paznic, însă acesta ar fi refuzat s-o ajute. După câteva ore de umilințe și chin, individul i-a permis tinerei să plece, însă cu condiţia că-şi va ţine limba dupa dinţi și ameninţând-o cu moartea.

Ajunsă acasă, speriată şi cu lacrimi în ochi, victima i-a povestit totul mamei, care a sunat la 902 şi a cerut ajutorul oamenilor legii. În timp ce ofiţerii au ajuns la adresa indicată, bărbatul ieşea din rulotă şi era pe cât să se strecoare neobservat.

Suspectul, în vârstă de 33 de ani, a fost imediat încătuşat de poliţişti. Astăzi pe numele acestuia a fost emis un mandat de arest pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat penal pentru viol și riscă şase ani de puşcărie, dacă i se va demonstra vinovăția.
Sursa:canal3.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *