Retinere – un hot de bijuterii de aur, ce s-a accidentat in timpul operatiunii

Retinere - un hot de bijuterii de aur ce s-a accidentat in timpul operatiunii

Retinere – un hot de bijuterii de aur ce s-a accidentat in timpul operatiunii

Hot cu dublu ghinion. Asta se poate spune despre un tanar din capitala care a ajuns la spital dupa ce a furat dintr-un magazin de bijuterii. Astfel ca acum, pe langa faptul ca s-a ales cu mai multe fracturi, dupa externare va ajunge pe mana politiei.

Incidentul s-a produs astazi la pranz pe strada Armeneasca din capitala la un magazin de lux – AURARIE. Potrivit martorilor, individul de 19 ani a intrat intr-un magazin de bijuterii si i-a cerut vanzatoarei sa probeze cateva articole din aur. La un moment dat, tanarul a profitat de neatentia acesteia si a fugit cu un lantisor la gat, o bratara pe mana si 2 inele.

“Am auzit strigăte puternice şi deja am văzut cum toţi fugeau în direcţia ceea.”

Strigatele de ajutor ale vanzatoarei le-au auzit si cativa politisti care patrulau prin zona. Astfel, ca ei s-au luat dupa hotul buclucas. Ultimul nu a ajuns insa prea departe ca, atunci cand a incercat sa traverseze strada a fost lovit in plin de o masina.

“Masinile mergeau si el a vrut sa treaca printre ele. El a nimerit sub o masina si masina l-a aruncat in sus si in jos.”

Aventurile nu s-au incheiat aici. Dupa ce a fost lovit de masina, hotul s-a ridicat si reusit sa mai faca vreo doi pasi. A fost oprit insa de un politist care fugea din urma lui.

David JOSAN, INSPECTOR DE PATRULARE: “Ar fi furat cateva articole din aur care se aflau asupra sa, la gat, pe maini si la degete.//L-am pus la pamant, am chemat ambulanta pentru ca am vazut ca sangereaza.”

Tanarul care este originar din capitala a suferit mai multe traumatisme si fracturi. El nu a vrut sa ne povesteasca ce s-a intamplat si nici daca are vre-o vina.

“Nu sunt obligat să vă povestesc nimic. Eu o să le spun totul poliţiştilor.”

El urmeaza sa fie cercetat pentru jaf. De rand cu el, si soferul care l-a lovit cu masina urmeaza sa fie anchetat pentru producerea accidentului rutier.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *