Retinere -2 tineri din Balti ce jantajau si rapiau persoane

Retinere -2 tineri din Balti ce jantajau si rapiau persoane

Retinere -2 tineri din Balti ce jantajau si rapiau persoane

Un grup de tineri, cu varsta cuprinsa intre 21 si respectiv 23 de ani, ce locuiai in Balti, amenintau un alt tanar de 25 de ani, originar din satul Elizaveta. Acestia ii ziceau ca il vor omori pe el si pe familia sa daca nu ofera 16 mii de lei.

Barbatul santajat a sesizat politia pe 25 august. Intre timp, victima refuzand sa transmita banii ceruti, la 4 septembrie, a fost rapit de membrii grupului, urcat cu forta in masina si dus intr-o padure din preajma, unde a fost amenintat din nou.

La 15 septembrie, curent, a fost organizata operatiunea de retinere, in flagrant delict a suspectilor, care in fata unui Centru comercial din municipiul Blati primisera banii marcati in suma de 16 000 lei de la victima si incercau cu forta sa o urce in automobil pentru a o maltrata si tortura ulterior.

Politia a actionat prompt si a retinut doi indivizi pentru 72 de ore. In urma perchezitiilor, fortele de ordine au ridicat banii marcati, o arma pneumatica, 11 cartuse de calibrul 8 mm, telefoanele mobile care au fost folosite la comiterea infractiunii.

Toti inculpatii risca inchisoare de la 11 la 13 ani.

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *