O tânără, AMENINŢATĂ CU MOARTEA ŞI VIOLATĂ în debaraua unui bloc din Capitală

O tânără, AMENINŢATĂ CU MOARTEA ŞI VIOLATĂ în debaraua unui bloc din Capitală

O tânără, AMENINŢATĂ CU MOARTEA ŞI VIOLATĂ în debaraua unui bloc din Capitală

O tânără de 25 ani a alertat poliţia precum că a fost violată de un individ necunoscut în debaraua unui bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei.

Astfel, oamenii legii au reţinut pe urme fierbinţi un individ, în vârstă de 53 ani, anterior judecat pentru diverse infracţiuni grave, ispăşindu-şi pedepsele timp de 30 ani prin puşcării.

În cadrul audierilor, victima a relatat toate circumstanţele în care a fost ameninţată cu moartea şi violată contrar voinţei sale într-o debara a blocului în care locuieşte.

Potrivit victimei, bănuitul ar fi urmărit-o până la lift, invitând-o insistent la o zi de naştere, însă tânăra l-a refuzat categoric. Ajungând la etajul opt al blocului, acesta a apucat-o de gât şi a ameninţat-o cu moartea în caz ca va striga după ajutor, apoi a forţat-o să întreţină raport sexual cu el în mod pervers. Uterior, individul i-a sustras telefonul mobil model „Samsung Galaxy S II” şi a dispărut de la locul crimei.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău. Ulterior, fiind adus în instanţa de judecată pentru ai aplica măsura de reprimare sub formă de arest, judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat penal pentru viol, acţiuni violente cu caracter sexual, acţiuni perverse şi furt în stare de libertate.

Dacă instanţa de judecată îl va găsi vinovat de cele incriminate, atunci individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 12 ani.
Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *