O casa din Drochia, vandalizata de 50 000 lei

O casa din Drochia, vandalizata de 50 000 lei

O casa din Drochia, vandalizata de 50 000 lei

O gospodarie bine amenajata din orasul Drochia a fost pradata si vandalizata. Hotii au reusit sa fure geamuri, calorifere, usi si alte bunuri, in valoare de aproximativ 50 de mii de lei, potrivit politiei.

Un vizitator al saitului Pro Tv s-a ingrozit de cele vazute in casa si ne-a transmis imagini din interiorul locuintei. Din imagini se vede ca aproape toate camerele din casa au fost vandalizate. Au fost scoase pana si bucati din parchet. Din mai multe incaperi, au fost scoase toate geamurile. Infractorii au reusit sa ia doar o parte dintre ele.

Dupa ce a descoperit ca locuinta i-a fost pradata, proprietara casei a alertat politia. Potrivit oamenilor legii, femeia locuieste la Chisinau. Hotii au furat mai multe bunuri, inclusiv usi, materiale de constructie si 20 de calorifere. Vecinii spun ca nu au observat nimic si sustin ca in aceasta casa nu locuieste nimeni de mai multa vreme, insa locuinta era pazita. In ultima perioada, vecinii au observat ca paznicul nu mai muncea aici.

“N-am auzit nimic. Aici era un paznic….”

Politia sustine ca au fost furate bunuri in valoare de aproximativ 50 de mii de lei. Deocamdata nu se stie cine a comis infractiunea.

Victor COLUN, SEF SECTIE URMARIRE PENALA: “ Persoanele care vor fi gasite vinovate risca inchisoare pana la 4 ani. Se intreprind masuri pentru identificarea infractorilor.”

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *