Capul unui taximetrist dat disparut in decembrie a fost gasit la Sangerei

Capul unui taximetrist de 41 de ani din municipiul Balti a fost gasit acum o saptamana in satul Cubolta, raionul Sangerei. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Politie Balti, barbatul a fost dat disparut la inceputul lunii decembrie, a anului trecut, anunta btv.md.

Potrivit sursei, informaţia a fost confirmată de primarul satului Cubolta, Alexandru Sârbu.

Localnicii spun că craniul victimei a fost găsit de un grup de muncitori în apropierea unui lac.

„L-am sunat pe primar şi l-am întrebat ce s-a întâmplat şi dam dumnealui mi-a spus de asta, mi-a spus că a găsit un cap de om şi atâta”.

„Tot am auzit şi noi că a găsit un cap pe aici pe imaş, altceva nuştim nimic. Am văst că căutau poliţia. Din spuse am înţeles că l-au găsit, un câine târâia de dânsu”.

Proprietarul parcului de taxi din Bălţi, unde activa şoferul de mai mulţi ani, a refuzat să ofere detalii despre cele întâmplate. Acesta nu a confirmat şi nici nu a infirmat informaţiile, potrivit cărora capul depistat ar fi al bărbatului dispărut.

”Băieţi merge ancheta, de la ei întreabaţi, noi nu avem dreptul să spunem nimic, el la noi lucra de mult şi sunt instituţiile responsabile care anchetează cazul şi vă vor răspunde la toate întrebările ”.

Inspectoratului General de Poliţie a precizat că în preajma satului Cubolta a fost găsit un craniu, fără a oferi careva detalii despre identitatea victimei.

„Este adevărat. În apropiere de satul Cubolta a fost depistat un craniu. Inspectoratul a pornit şi o cauză penală pe faptul omorului săvârşit cu deosebită cruzime. Totodată, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili identitatea persoanei căreia îi aparţine craniul”, a declarat Tamara Procopii, ofiţer de presă IGP.

Poliţia investighează cazul. Potrivit primelor informaţii, de comiterea acestei crime sunt bănuiţi doi bărbaţi în vîrstă de 24 şi 26 de ani, originari din satul Nişcani, raionul Călăraşi. Aceştia au fost daţi în căutare în data de 16 decembrie.

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *