Retinere- o doamana hot de buzunare din microbuzul 166

Schimbarea traseelor microbuzelor i-a naucit pe locuitorii Chisinaului: "Schimb al treilea microbuz si asa si nu am ajuns unde m-am pornit"O locuitoare a Capitalei, în vârstă de 29 ani, a fost reţinută în flagrant delict după ce a sustras un Iphone 5 din buzunarul unei domnişoare de 25 ani.

Incidentul a avut loc în microbuzul de linie 166. Suspecta fiind reţinută şi escortată la inspectorat pentru documentare, iar telefonul mobil a fost returnat victimei.

Un alt hoţ de buzunare a fost reţinut pentru că ar fi furat din buzunarul unui bărbat de 54 ani, 2.250 de euro. Furtul a avut loc în acelaşi microbuz, la sfârşitul lunii iunie.

Individul bănuit de infracţiune a fost identificat şi reţinut ulterior, după ce au fost desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii. Acesta şi-a recunoscut vinovăţia, însă banii furaţi i-ar fi cheltuit deja.

În ambele cazuri sunt demarate acţiuni suplimentare de investigaţii, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor. Bănuita riscă o amendă de până la 10.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani. Al doilea suspect riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până a 7 ani.
Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *