O masina a luat foc intr-o curte din sec. Riscani

O masina a luat foc intr-o curte din sec. Riscani

O masina a luat foc intr-o curte din sec. Riscani

O mașină a luat foc aseară, în curtea unui bloc din sectorul Râșcani al Capitalei. Incendiul, care deocamdată nu se știe de la ce a pornit, a fost lichidat în câteva minute de pompieri.

Incendiul a avut loc aproape de ora trei dimineața, pe strada Sergiu Rădăuțanu. Flăcările mari au fost observate de fiul proprietarului mașinii, care a și dat alarma.

”Eu dormeam, era aproape ora trei când eu am ieșit afară. Mașina deja ardea, ardea de tot. Timp de 10- 20 de minute mașina era deja arsă de tot”, a spus fiul proprietarului.

Cauza incidentului nu se cunoaște, deocamdată. Una dintre ipoteze ar fi incendierea intenționată. Potrivit păgubitului, în zonă s-au auzit mai multe zgomote ciudate.

”Cu incendiatul nu pot să vă spun…dar pot să spun că eu personal am auzit, aseară pe la ora zece s-au auzit împușcături pe aici, pe raion”, a menţionat tânărul.

Cazul este investigat de polițiștii Inspectoratului de Poliție al sectorului Râșcani: „Deplasându-ne la fața locului am depistat automobilul ars. Cauzele se elucidează.”

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza unui scurtcircuit electric.

Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *