2 POSTURI vamale inchise-Tudora si Palanca si 8 vamesi retinuti de CNA

3702011Perchezitii la posturile vamale Tudora si Palanca, 8 vamesi au fost retinuti de ofiterii CNA. Trecerile de frontiera au fost inchise.

Cele doua posturi vamale au fost inchise. Cozi imense s-au creat in urma perchezitiilor.
Potrivit ofiterului de presa al CNA, Angela Starinschi, 8 vamesi au fost retinuti.

„Serviciul Vamal a aluat act de actiunile desfasurate astazi de CNA si procurorii anticoruptie, precum si de retinerea mai multor colaboratori ai institutiei. Actiunea de astazi are la baza informatii si materiale operative furnizate de catre Directia Securitate Interna a Serviciului Vamal.
Ne exprimam regretul pentru extinderea timpului de asteptare în cele doua puncte de trecere a frontierei, provocata de o situatie obiectiva. Depunem toate eforturile pentru ca în termenul cel mai scurt sa fie fluidizata traversarea vamilor Palanca si Tudora. În acest sens, am dispus sa fie adus personal suplimentar din alte ture si, daca va fi nevoie, vom aduce personal si din alte subdiviziuni. În ceea ce priveste investigatia initiata de organele de ancheta, ne abtinem de la orice comentarii pana ce operatiunile de astazi vor fi integral finalizate si vom avea declaratii oficiale din partea anchetatorilor. Serviciul Vamal a sprijinit atat operatiunea de azi a procurorilor anticoruptie, cat si actiunile premergatoare acesteia”, spune directorul general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *