Contrabanda cu haine pentru copii la vama Palanca

Contrabanda cu haine pentru copii la vama Palanca

Contrabanda cu haine pentru copii la vama Palanca

În ultimele 24 de ore, inspectorii vamali au prevenit două tentative de contrabandă cu articole vestimentare și de încălțăminte pentru copii în asortiment, care erau destinate comercializării ilicite pe piața autohtonă.

Prima depistare a avut loc în după-amiaza zilei de ieri în postul vamal Palanca, fiind confiscate 96 de perechi de încălţăminte pentru copii, care nu au fost declarate organului vamal. Marfa aparținea unui conațional, în vârstă 47 de ani, pasager al unui microbuz de pe ruta Federația Rusă-Republica Moldova.

Cel de-al doilea caz a fost consemnat de către vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău, care au găsit 106 articole vestimentare tăinuite de la controlul vamal. Bunurile se aflau în bagajele a doi cetățeni ai Republicii Moldova, de 24 și respectiv 25 de ani, sosiți de la Moscova.

Conform procedurii, bunurile au fost reținute în vederea confiscării și transmise subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal în vederea întreprinderii măsurilor legale ce se impun.
Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *