O casa de schimb valutar de la Botanica a fost jefuita

Casierita unei case de schimb valutar din capitala, amenintata cu un pistol. Ce suma de bani i-a dat individuluCasierita unei case de schimb valutar din sectorul Botanica al capitalei, a fost amenintata cu un pistol si jefuita de mii de lei.

Potrivit politiei, a fost retinut un individ de 28 ani, domiciliat in Capitala si condamnat anterior pentru trafic ilicit de droguri.

Barbatul a jefuit casierita unei case de schimb valutar.

Individul s-a apropiat de geamul casei de schimb valutar si i-a cerut casieritei sa-i predea toti banii din aparatul de casa si control, avand in mana un pistol. Victima i-a dat suma de 16 200 lei. Ulterior atacatorul s-a facut nevazut, iar casierita in varsta de 33 ani a solicitat interventia agentilor de paza si politistilor.

In urma perchezitiilor la domiciliul banuitului, politistii au constatat ca acesta este consumator de droguri. Oamenii legii au gasit seringi folosite si alte recipiente cu urme specifice substantelor narcotice.

Acesta a fost arestat pe un termen de 30 de zile si este cercetat penal pentru talharie, riscand o pedeapsa cu inchisoare pe un termen de la 8 ani pana la 10 ani. Totodata individul a declarat politistilor ca banii furati ar fi fost cheltuiti in scopuri personale.

sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *