Caz socant in capitala- un barbat i-a taiat gitul prietenului la betie

Caz socant in capitala- un barbat i-a taiat gitul prietenului la betie

Caz socant in capitala- un barbat i-a taiat gitul prietenului la betie

Petrecere cu mult alcool şi un scandal monstru pe final. Un bărbat s-a ales cu o rană gravă în regiunea gâtului, după ce colegul de muncă cu care a consumat băuturi alcoolice i-a aplicat o lovitură cu cuţitul.

Au stat în trei la masă și au chefuit până când între victimă și unul dintre tovarăşii săi de băutură s-a iscat un conflict. Nu a durat mult şi unul dintre petrecăreţi a înhățat cuțitul de pe masă, aplicându-i victimei o plagă în regiunea gâtului. Acestea sunt informațiile primite de către angajații serviciului specializat de urgență 902, care au şi trimis imediat, la adresa comunicată din Sectorul Centru al Capitalei, un echipaj mixt de reacționare operativă.

La sosire, polițiștii au fost întâmpinați chiar de către victima plină în sânge. Deşi îi venea cam greu, tânărul de 25 de ani a povestit ce i s-a întîmplat.

După ce a fost înjunghiat, speriat, tânărul a fugit de la locul incidentului, sărind gardul. În acel moment, a fost observat de către un paznic.

Până la venirea ambulanței, echipa de filmare a emisiunii „Unitatea de Gardă”, dar și ofițerii de poliție, au acordat victimei primul ajutorul medical.

La sosirea ambulanței sângerarea a fost oprită, iar medii au transportat victima la spital. La locul incidentului a mai venit un echipaj 902, dar și grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Centru, pentru documentarea cazului. La scurt timp oamenii legii au dat de presupusul infractor. Murdar de sânge şi fără remușcări, individul stătea acolo unde şi-a tăiat amicul.

Cel de-al treilea participant la chef, care a asistat la incident, a reușit să fugă. Oamenii legii au încătușat făptaşul şi l-au transportat la Inspectoratul de Poliție. Potrivit anchetatorilor, individul reţinut are 39 de ani şi anterior a fost condamnat la nouă ani de pușcărie pentru vătămare corporală soldată cu deces. În urma incidentului de noaptea trecută, suspectul riscă să petreacă alți şapte ani în pușcărie.

Sursa:canal3.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *