Retinere in sec. Riscani- un minor ce distribuia droguri

Retinere - o grupare de comertianti cu droguri

Retinere in sec. Riscani- un minor ce distribuia droguri

Un nou record pentru un echipaj mixt de reacționare operativă din Sectorul Râșcani al Capitalei.
În timp ce patrulau pe străzile cartierului, poliţiştii au dat peste un adolescent cu un comportament straniu. În urma verificărilor, ofiţerii au descoperit că suspectul are asupra sa droguri.

În jur de ora 20.00, oamenii legii au observat un adolescent care mergea cu pas grăbit pe strada Miron Costin. Părându-li-se ceva suspect, l-au oprit şi l-au rugat să se legitimeze, dar acesta a încercat să fugă strecurându-se printre polițiști. Nu a reuşit. Fugarul a fost imobilizat și transportat la Inspectorat pentru stabilirea identității.

Ajunși în sediul Poliției, oamenii legii au depistat asupra tânărului 59 de pachețele cu droguri. Luat la întrebări de către poliţişti, dar și de reporterul „Unității de Gardă”, acesta a descris cu lux de amănunte ce făcea cu drogurile.

Din spusele tânărului, el lăsa plicurile cu narcotice la adrese prestabilite.

Minorul de 17 ani le-a mărturisit oamenilor legii că reușește să distribuie toate pachețelele în doar două, trei ore. Dacă oamenii legii nu l-ar fi oprit din drumul lui, zeci de oamenii ar fi consumat în acea seară substanţe narcotice. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.

Sursa:canal3.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *