Amenzi pentru soferii cu geamurile cu folie de soare

Amenzi pentru soferii cu geamurile cu folie de soare

Amenzi pentru soferii cu geamurile cu folie de soare

Acum, când soarele devine din ce în ce mai arzător, umbra devine sfântă, mai ales atunci când stai blocat în ambuteiaj, iar maşina se transformă într-un adevărat cuptor pe patru roţi.

În acest caz, protecţia vine de la folia auto montată pe geamuri, cu respectarea condiţiei de vizibilitate optimă. Astăzi, inspectorii de patrulare i-au vânat pe șoferii care şi-au redus exagerat vizibilitatea din automobile.

Un conducător auto și-a deschis geamurile maşinii, ca să nu se vadă că sunt acoperite cu folie solară.

A crezut că va trece neobservat, dar nu a fost să fie. Deoarece gradul de opacitate al foliei a depăşit limita legală, contravenientul a trebuit să aleagă: ori îşi dezlipeşte folia de pe geamuri, ori rămâne fără numere de înmatriculare.

Până la urmă, șofer recalcitrant a preferat să-și scoată numerele de înmatriculare.

În faţa aceleiaşi alegeri a fost pus și conducătorul acestui BMW. Fără să stea pre mult pe gânduri, tânărul a decis să-şi păstreze numerele de înmatriculare.

În mai puțin de o oră, agenții de patrulare au întocmit circa 20 de procese verbale. Majoritatea șoferilor inconştienţi au ales să rămână fără numere de înmatriculare.

În acest context, șeful Serviciului „INFO TRAFIC” al Inspectoratului Național de Patrulare, Pavel Apostol, le-a recomandat conducătorilor auto să respecte prevederile din Regulamentul circulației rutiere.

pSursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *