Retinere in flagrant- 3 tineri ce consumau droguri la un liceu din capitala

Retinere in flagrant- 3 tineri ce consumau droguri la un liceu din capitala

Retinere in flagrant- 3 tineri ce consumau droguri la un liceu din capitala

БезымянныйConsumau droguri ziua în amiaza mare fără pic de remuşcare. Trei indivizi din Capitală au fost observaţi de către un trecător în momentul în care fumau o substanţă suspectă pe terenul de sport al unui liceu din sectorul Buiucani. Oamenii legii le-au stricat distracţia.

În jurul orei 11:00, poliţiştii au fost informați de către un necunoscut că pe stadionul unui liceu din sectorul Buiucani al Capitalei câțiva indivizii se întrec în consumul de droguri. Şi fac asta chiar în fața elevilor.

La apariția oamenilor legii, suspecții au aruncat pe jos un pachețel cu o substanță vegetală necunoscută, dar și un dispozitiv artizanal folosit pentru consumul de droguri.

Deşi au fost prinși în flagrant de către polițiști, în fața camerei de filmat indivizii s-au declarat nevinovați și încercau să-și ascundă identitatea.

Deși a declarat că nu are nicio legătură cu cele întâmplate, oamenii legii i-au atras atenția că foaia de hârtie în care a fost găsită substanța necunoscută este asemănătoare cu cele din carnetul depistat în buzunarul său.

Această infracţiune se pedepseşte cu amendă de la 400 la 700 de unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau cu un an de închisoare.

Sursa:publiak.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *