Retinere – un hot de locuinte din STAUCENI, datorita unei perechi de cercei

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au identificat şi reţinut un individ, în vârstă de 25 ani, domiciliat în comuna Stăuceni, fiind bănuit de furt din locuinţă, după ce proprietara de 41 ani s-a adresat poliţiştilor după ajutor. Potrivit ei, din casă a fost sustras o pereche de cercei din aur.

În urma măsurilor speciale de investigaţii poliţiştii au stabilit că, individul ar fi pătruns prin acces liber, iar bijuteriile furate le-ar fi încercat să le vândă în lombard.

Totodată, fiind demarate percheziţii a domiciliul lui, ofiţerii de investigaţii au depistat şi ridicat cerceii din aur ale victimei. În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 13.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

De asemenea sunt desfăşurate investigaţii suplimentare, privind complicitatea individului în alte cazuri analaogice, înregistrate pe teritoriul Capitalei.

În această ordine de idei Poliţia Capitalei reiterează şi reacomandă cetăţenilor:

Dacă plecaţi de acasă până la vecin sau lipsiţi pentru puţin timp – nu lăsaţi uşa neîncuiată;

SURSA:oublika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *