Maia Sandu il da in judecata pe Andrian Candu

Maia Sandu anunta pe facebook ca il va da in judecata pe Andrian Candu, dupa ce tot pe aceeasi retea de socializare, presedintele Parlamentului a spus ca liderul PAS a fost vizitata pe inserate de Petrenco.

 

 

„Petrenco NU a fost la sediul PAS şi NU l-am chemat la vreo întâlnire. Când minciuna întrece orice limită, nu are sens să te pui cu cei grei de cap şi groşi de obraz. Pe Candu îl dau în judecată. Vom avea grijă ca acest proces să aibă maximă rezonanţă pe plan intern şi extern. Singura modalitate de a opri minciuna este responsabilizarea.”, mesajul postat de Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

 

„Dna Maia Sandu, ne spuneţi totuşi dacă v-a vizitat Petrenco joi pe înserate la sediul PAS? La vizita aceea nocturnă mă refer. Nu că ar fi o problemă, dar vă cam bâlbâiţi şi nu înţelegem răspunsul. Poate a venit să adere la PAS, poate faceţi aripa extremistă ANTIFA la PAS, sunteţi liberă să faceţi ce doriţi. Dar răspundeţi cu DA sau NU şi ţineţi cont că sunt oameni care pot să confirme, inclusiv câte ore a stat şi v-a consultat.Poate ne relataţi şi cât de surprinşi au fost alţi participanţi la această întâlnire nocturnă când l-au văzut acolo pe Petrenco, venit la invitaţia dvs? Rezultatul l-am văzut, se vede şi în această poză, v-a adus protestatari curat „pro europeni”.După ce recunoaşteţi, mai am câteva întrebări mai delicate, inclusiv despre cum aţi strâns bani ilegal de la participanţii la întâlnirea nocturnă pentru acest protest, dar le luam pe rând, căci văd că vă emoţionaţi la fiecare cuvânt, ca fostul dvs. şef din PLDM.P.S. Vă dau o soluţie să ieşiţi din această situaţie urâtă, spuneţi că Petrenco este liderul organizaţiei extremiste ANTIFA care e ONG şi face parte din „societatea civilă” care organizează proteste.”, scrie Andrian Candu. 

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *