Ingeniozitatatea moldovenilor- contrabanda cu tigari, cu deltaplan

Ingeniozitatatea moldovenilor- contrabanda cu tigari, cu deltaplan

Ingeniozitatatea moldovenilor- contrabanda cu tigari, cu deltaplan

Patru moldoveni cu varstele cuprinse intre 25 si 50 de ani, din Cahul, s-au trezit cu politistii de frontiera la usa. Fiind suspectati de faptul ca urmau sa transporte ilegal tigari din Republica Moldova in Romania, autoritatile au descins in locuintele acestora.

Totul s-a intamplat acum trei zile. Patru indivizi cu varstele cuprinse intre 25 si 50 de ani, din Cahul, fiind suspectati ca ar intentiona sa transporte ilegal tigari din Republica Moldova in Romania, au fost vizitati de catre politistii de frontiera.

In urma perchezitiilor efectuate la domiciliile celor patru, autoritatile spun ca au gasit un pistol traumatic pe care il detineau ilegal si 15 cartuse de vanatoare, iar la o stana de oi, despre care politistii aveau informatii ca anume acolo indivizii isi pregatesc schema prin care tigarile de contrabanda urmau sa ajunga in Romania, a fost gasit un aparat de zbor de mici dimensiuni, asemanator unui deltaplan. Potrivit lor, indivizii urmau sa utilizeze aparatul pentru a transporta tigarile de pe un mal pe celalalt mal al Prutului.

Deltaplanul si celelalte obiecte gasite in timpul perchezitiilor au fost puse sub sechestru. Autoritatile investigheaza cazul.
Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *