Detalii socante in cazul adolescentei violate din Orhei

Detalii socante in cazul adolescentei violate din Orhei

Detalii socante in cazul adolescentei violate din Orhei

Detalii socante ies la iveala in cazul adolescentei din Orhei care acum o saptamana ar fi fost violata, intr-un automobil, de catre doi indivizi care i-au promis ca o duc acasa de la discoteca. Procurorii sustin ca politistul sub privirile caruia s-a intamplat totul ar fi violat-o pe tanara cu cateva zile inainte, in biroul sau de la Inspectorat.

Potrivit procurorilor, politistul care ar fi fost in masina in momentul in care cei doi indivizi ar fi violat-o pe adolescenta de 16 ani, cu patru zile inainte de incident, ar fi chemat-o pe fata la Inspectoratul de Politie Orhei sub pretextul ca are de examinat o plangere. Ajunsa in biroul de serviciu al agentului, acesta ar fi abuzat-o sexual.

Dupa ce acum o saptamana oamenii legii i-au retinut pe cei doi indivizi, acum cateva zile, a fost retinut si politistul fiindu-i incriminate doua capete de acuzare: viol si complicitate la comiterea violului.

Totul s-a intamplat in noaptea de 22 iulie intr-o localitate din Orhei. Potrivit Procuraturii, atunci adolescenta de 16 ani s-ar fi pornit acasa de la discoteca, iar doi indivizi care se cunosteau cu fata i-ar fi propus sa o duca cu automobilul.

Astfel, potrivit autoritatilor, ajunsi in automobil cei doi ar fi abuzat-o sexual, iar totul s-ar fi intamplat in prezenta unui politist de la Inspectoratul de Politie din Orhei.

Cei trei risca pana la 12 ani de inchisoare.
Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *