Un barbat din Ungheni si-a omorit copilul de 11 ani in batai

Un barbat din Ungheni si-a omorit copilul de 11 ani in batai

Un barbat din Ungheni si-a omorit copilul de 11 ani in batai

Caz socant intr-o localitate din Ungheni. Un barbat de 36 ani si-ar fi lovit cu pumnii baiatul de 11 ani, iar in urma loviturilor puternice, acesta s-a stins la doua zile dupa incident.

Totul s-a intamplat pe 12 august, intr-o localitate din raionul Ungheni.

Potrivit politiei, barbatul de 36 de ani si-ar fi lovit baiatul de 11 ani, cu pumnii, in zona abdomenului pentru ca nu ar fi dat de mancare viteiilor. In urma loviturilor puternice, ieri, la doua zile dupa incident, baiatul s-a stins acasa. Astfel, in momentul in care parintii si-ar fi dat seama de cele intamplate, au chemat ambulanta. Ajunsi la fata locului, medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a salva baiatul. Imediat ce au constatat decesul copilului, medicii de pe ambulanta au anuntat politia.

Oamenii legii spun ca initial, barbatul le-ar fi spus politistilor ca fiul sau ar fi cazut dintr-un copac si s-a lovit, insa ulterior medicii au descoperit pe corpul neinsufletit al copilului, in zona abdomenului, urme de lovituri puternice.

Medicii legisti urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale decesului. In urma mai multor investigatii, barbatul a fost retinut pentru 72 de ore, iar daca se va dovedi ca acesta si-a batut copilul, provocandu-i moartea, risca pana la 15 ani de inchisoare.
Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *