Accident grav la Edinet. Un baiat de 16 ani in coma

Accident grav la Edinet. Un baiat de 16 ani in coma

Accident grav la Edinet. Un baiat de 16 ani in coma

Un baiat de 16 ani din Edinet a ajuns in coma, in urma unui grav accident. Adolescentul se deplasa pe un scuter cand s-a ciocnit violent cu un microbuz. A suferit multiple traumatisme grave, intre care ruptura de splina, asa ca doctorii i-au inlaturat-o. Azi, medicii de la SMURD Iasi l-au preluat pe baiat si l-au transportat la Chisinau. El a fost internat la Institutul Mamei si Copilului.

Medicii din Iasi l-au adus pe baiat, care se afla in coma, in aceasta amiaza. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde adolescentul a fost preluat de o ambulanta.

Accidentul a avut loc acum 2 zile, insa starea baiatului era atat de grava incat el nu putea fi transportat. Asa ca medicii de la Chisinau au plecat la spitalul din Edinet pentru a-i acorda ajutor.

Adolescentul a fost internat la reanimare, la Institutul Mamei si Copililui. Specialistii spun ca el se afla in stare grava. In afara de multiplele traumatisme, in urma accidentului, el a suferit ruptura de splina, pe care medicii i-au inlaturat-o ulterior. Baiatul a fost conectat la respiratie artificiala.

Tatiana PASICOVSCAIA, SEF SECTIE REANIMARE IMC „A fost realizată o tomografie computerizată. Au fost depistate fracturi de oase ale craniului. Copilul se află la terapie intensivă. Starea este foarte gravă. Baiatul a ajuns in coma dupa ce s-a ciocnit puternic cu un microbuz, el deplasandu-se pe un scuter.”

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *