O tinara accidentata grav la un parc de distractii din capitala

O tinara accidentata grav la un parc de distractii din capitala

O tinara accidentata grav la un parc de distractii din capitala

Accident grav într-un parc de distracţii din Chişinău. O tânără de 23 de ani a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o tiroliană. Fata se afla la o înălţime de patru metri şi parcurgea un labirint cu obstacole.

Rudele victimei dau vina pe instructorii care nu ar fi explicat regulile de securitate.

Administraţia parcului susţine însă contrariul şi declară că fata şi-ar fi scos din greşeală centura de siguranţă.

Incidentul a avut loc acum două săptămâni. Fata a mers la distracţii împreună cu fratele ei şi cu o mătuşă.

„Dacă instructorii aveau să fie lângă noi, dacă era să fie instalat ceva dedesubt totul ar fi fost bine. Ei au plecat de lângă noi şi vorbeau la telefon”, a spus fratele fetei, Iulian Brânza.

„A început să meargă pe funie şi brusc a căzut jos. Am fost nevoită să trec peste un obstacol şi să văd cum nepoţica mea suferă, eram şocată”, a declarat mătuşa fetei, Valentina Rota.

Fata a fost supusă astăzi unei intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală.

„Am cheltuit 17 mii de lei. Reprezentanţii parcului s-au spălat pe mâini şi nu ne-au oferit ajutor. Şi-au cerut scuze, au spus că le pare rău şi cu asta totul s-a terminat”, a declarat mama fetei, Larisa Brânza.

Administratorul parcului de distracții susține însă că este gata să achite o parte din cheltuielile pentru tratamentul fetei.

„I-aţi ajutat financiar? – Am încercat şi mama a refuzat suma pe care i-am propus-o. Acolo se vede foarte clar că domnişoara a decuplat ambele carabine pe care le avea pentru parcurgerea traseului. Vă spun că a primit instructajul şi mai departe a mers pe propria răspundere”, a spus administratorul parcului de distracţii, Constantin Spinei.

Cazul este investigat de Poliţia Capitalei. Parcul de distracţii a fost deschis în luna iunie, fiind primul de acest fel în Moldova.

Sursa: publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *