Retinere pe strada Valea Podului a 2 tineri consumatori de droguri

Retinere pe strada Valea Podului a 2 tineri consRetinere pe strada Valea Podului a 2 tineri consumatori de droguriumatori de droguri

Retinere pe strada Valea Podului a 2 tineri consumatori de droguri

Doi tineri de 17 ani și respectiv 19 ani au fost reținuți de poliție după ce au depistat asupra lor un pachet cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cânepei.

Poliţiştii au observat pe cei doi indivizi ca fiind suspecți în timp ce se aflau pe strada Valea Podului și încercau să fugă într-o direcţie necunoscută. La faţa locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea lor şi sigilarea pachetului depistat, pentru ulterioara expertizare de către angajaţii Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Alţi doi indivizi au fost localizaţi şi reţinuţi de un echipaj 902, pe strada Calea Ieşilor din sectorul Buiucani al capitalei, cu vîrstele de 21 şi 22 de ani, fiind suspectaţi de păstrare şi consum de droguri.

Conform legii suspecţii riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de până la 13 mii de lei sau închisoare de până la 2 ani.

Sursa: publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *