Retinerea- unui tinar de 17 ani in timp ce spargea geamul unei masini

Retinerea- unui tinar de 17 ani in timp ce spargea geamul unei masini

Retinerea- unui tinar de 17 ani in timp ce spargea geamul unei masini

N-a atins încă majoratul, dar deja riscă să fie tras la răspundere. Vorbim despre un individ, în vârstă de 17 ani, care este suspectat că ar fi spart geamul unui automobil şi ar fi încercat să sustragă bunuri din maşină. Incidentul s-a întâmplat acum două zile, în oraşul Bălţi.

Acţiunile huliganice au fost observate de către o persoană care se afla prin preajmă. Acesta a sunat imediat după ajutorul poliţiei.

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj al Inspectoratului Naţional de Patrulare. Oamenii legii l-au prins pe tânăr în flagrant.

Vehiculul era parcat lângă nişte blocuri de locuit şi avea plăcuţa cu numerele de înmatriculare de Bucureşti, România. Luat la întrebări de către inspectorii de patrulare, suspectul a recunoscut că a spart autoturismul cu scopul de a fura tot ce ar fi găsit în el.

Ulterior, pentru investigaţii, a fost solicitată intervenţia grupei operative din cadrul Inspectoratului Bălţi. Ofiţerii au stabilit că tânărul este originar din raionul Făleşti.

Pe cazul dat a fost deschisă o anchetă. Bănuitul riscă dosar penal pentru tentativă de furt şi deteriorarea unui bun străin. El s-ar putea alege cu o amendă.

Sursa>canal3.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *