2 hoti din Anenii Noi s-au ascuns sub pat dupa ce a sunat alarma

2 hoti din Anenii Noi s-au ascuns sub pat dupa ce a sunat alarma

2 hoti din Anenii Noi s-au ascuns sub pat dupa ce a sunat alarma

i-a făcut curaj să spargă un geam, să pătrundă ilegal într-o locuinţă, a scotocit chiar prin lucruri alegând ce să fure, însă atunci când a sunat alarma, s-a ascuns sub pat. Este istoria celui mai speriat hoţ de la noi, care ieri, a încercat să se îmbogăţească ilegal. Suspectul este un minor, în vârstă de 16 ani, iar întreaga scenă a avut loc într-o casă din raionul Anenii-Noi.

În momentul, în care adolescentul a forţat geamul prin care a intrat în una din camere, s-a şi declanşat sistemul de alarmă. Asta nu l-a oprit din acţiunile sale huliganice, dar nici nu l-a făcut să fugă de la locul infracţiunii. În scurt timp, peste el au dat agenţii de pază în grija cărora era locuinţa.

Tânărul a povestit cu lux de amănunte cum şi-a planificat operaţiunea. Din cele declarate de el, ar fi avut şi un complice, un amic, care stătea la pândă după gard. Dar, se pare că, acesta nu l-a ajutat deloc, aşa cum, într-un final, cei de la paza particulară i-au prins pe ambii.

Cel de-al doilea minor implicat are 14 ani. Ulterior, la faţa locului a fost solicitată poliţia. Grupul operativ a demarat investigaţii. Legea nu prevede ca cei doi minori să fie reţinuţi. Ei ar putea scăpa şi de o pedeapsă mai aspră, aşa cum tentativa de furt nu a fost dusă la bun sfârşit, ei fiind prinşi în flagrant.
Cazul este în gestiunea Inspectoratului de Poliţie din Anenii-Noi.

Sursa:canal3.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *