2 rude din Orhei s-au agrest cu cutit dupa o betie

2 rude din Orhei s-au agrest cu cutit dupa o betie

2 rude din Orhei s-au agrest cu cutit dupa o betie

Au băut împreună, după care l-a tăiat cu un cuţit. Este istoria a doi bărbaţi, care au fost la un pas de a transforma un chef într-o tragedie. Incidentul a avut loc în raionul Orhei. Ieri, seara, în jurul orei 19.00, medicul de gardă al spitalului raional a sunat la poliţie pentru a informa despre faptul că la ei a ajuns un tip, tăiat în regiunea gâtului şi a urechii.

Din fericire, acesta se afla în afara oricărui pericol şi a putut, ulterior, face declaraţii pentru anchetatori.
În scurt timp, oamenii legii au descoperit că totul a început, de fapt, cu câteva ore mai devreme.

Agresorul a venit în vizită la victimă, de altfel, ei fiind şi rude. După ce au băut câteva pahare, între cei doi s-ar fi iscat un scandal. Drept urmare, suspectul a luat cuţitul şi i-ar fi aplicat câteva lovituri. Cel agresat a avut noroc, leziunile fiind uşoare.

După ce a primit ajutorul medicilor, el a fost lăsat să meargă acasă. Cazul a fost înregistrat de către poliţişti şi s-au demarat investigaţii. Doar că, atunci când a trebuit să scrie plângerea pe numele amicului său, victima a refuzat. De altfel, a doua zi după atac, cei doi s-ar fi împăcat. Chiar şi aşa, oamenii legii urmează să decidă care ar putea fi sancţiunea pentru agresor.

Sursa:canal3.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *