O femeie a fost agresata la statia PECO din Floresti, unde lucra

O femeie a fost agresata la statia PECO din Floresti, unde lucra

O femeie a fost agresata la statia PECO din Floresti, unde lucra

Agresată la locul de muncă. O femeie a trecut prin momente de groază după ce un individ a aruncat în ea cu aparatul de casă. S-a întâmplat acum câteva zile la o staţie PECO din raionul Făleşti. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Astfel, se poate observa cum în încăpere, înainte de atac, se află mai mulţi bărbaţi.

Doi dintre ei îşi aşteaptă rândul la tejghea, în timp ce suspectul vorbeşte cu vânzătoarea. Aşa cum secvenţele video sunt fără sunet, nu este clar despre ce discută cei doi. Se poate înţelege însă, că individul ar fi uşor iritat, gesticulând în timp ce stă în faţa victimei.
În scurt timp, acesta apucă aparatul de casă şi îl aruncă în capul tinerei. Peste doar câteva secunde, ea se prăbuşeşte la podea. În acest timp, celelalte două persoane îl iau pe bărbat la rost.

Ulterior, s-a reuşit apelarea agenţilor de pază a unei firme particulare. Potrivit lor, în scurt timp, au fost apelaţi şi oamenii legii. Solicitaţi să comenteze însă, reprezentaţii Inspectoratului de Poliţie Făleşti, ne-au declarat că nu au înregistrat un asemenea incident şi că nici un echipaj nu a fost la faţa locului pentru că nimeni nu a apelat după ajutor. Astfel, nu este clar cine este tipul agresiv şi dacă va primi vreo pedeapsă pentru faptul că i-a dat cu aparatul de casă în cap femeii respective.

Sursa:canal3.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *